Mój syn Jurek, 6 marca 2014 roku przeszedł rozległy zawał serca z nagłym zatrzymaniem krążenia. Doszło do niedotlenienia mózgu, w wyniku którego Jurek znajduje się w śpiączce mózgowej i ma czterokończynowy niedowład. Wymaga ciągłej opieki i rehabilitacji by pokonać chorobę. Do momentu choroby Jurek był aktywnym człowiekiem. Studiował dziennikarstwo, następnie pracował jako dziennikarz w gazetach regionalnych, m.in. GAZECIE LUBUSKIEJ. Ostatnio prowadził własną działalność, zajmował się reklamą oraz marketingiem. Ma kochającego synka Kubę, który czeka na jego powrót do zdrowia.

POMÓŻ JURKOWI WRÓCIĆ DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Jurkowski, 7377 wspieracie Państwo Jurka w walce o sprawność oraz w codziennej egzystencji.