Witam serdecznie, nazywam się Jerzy Cieciora, mam 47 lat. W roku 2000 wykryto u mnie strzałkowy zanik mieśni, choroba Charcota-Mariego-Tootha. Jest nieuleczalna i bardzo rzadka.

Schorzenie to powoduje postępujące osłabienie głównie mięśni kończyn dolnych a także górnych. Jestem wciąż aktywny zawodowo. Nie ustaje w walce z chorobą. Głównie dzięki rehabilitacji oraz sprzętom staram się żyć w miarę możliwości normalnie.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku Fundacji AVALON z dopiskiem Cieciora, 3767 pomagacie mi Państwo utrzymać sprawność i żyć aktywnie. Okazane wsparcie będzie dla mnie nieocenioną pomocą. Uzyskane środki wykorzystam na rehabilitacje, sprzęt ortopedyczny i wsparcie w życiu codziennym. Serdecznie dziękuję za każdą pomoc!