Nazywam się Jarosław Różycki, mam 35 lat. W wieku 16 lat stwierdzono u mnie obecność krwiaka śródmózgowego i poddano operacji, która ocaliła mi życie.

Pozostał mi jednak do dnia dzisiejszego niedowład lewostronny kończyn. Ogólnie radzę sobie w codziennych czynnościach, lecz w niektórych potrzebuję pomocy innych osób. W okresie letnim poruszam się za pomocą wózka elektrycznego, który już mi wiele lat służy i zaczyna się psuć. Marzę, by wymienić go na nowy. Od poniedziałku do piątku uczestniczę w Warsztatach Terapii Zajęciowych, gdzie ćwiczę oraz rozwijam swoje umiejętności. Potrzebna mi jest stała rehabilitacja. Liczę na Państwa pomoc. Wierzę, że dobro powraca.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem RÓŻYCKI, 12520 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.