Jarosław Krasucki

Mam marzenie, a właściwie kilka bardzo prozaicznych marzeń: że pewnego dnia będę mógł kontynuować swoją pracę w obszarze Security...

Mam marzenie, a właściwie kilka bardzo prozaicznych marzeń: że pewnego dnia będę mógł kontynuować swoją pracę w obszarze Security,że pewnego dnia będę mógł pochodzić tak, jak sobie chodziłem w przeszłości,że kiedyś będę mógł poruszać lewą ręką i dłonią, podobnie jak to robiłem wcześniej,że pewnego dnia będę mógł pobaraszkować i pobawić się z moimi dziećmi psem i kotem, żeby mieć i móc dać troszkę radochy,że pewnego dnia będę mógł się poszwendać tu i tam, podobnie jak Ty to możesz zrobić, kiedy Ci się zachce...,że pewnego dnia będę mógł zadzwonić do mojego szefa z mojego biura/ z pracy, jak to mogłem zrobić w przeszłości,że pewnego dnia będę mógł zrobić jakiś porządek w garażu, czego nie mogę zrobić już od kilku miesięcy.jeśli chciałbyś mi troszkę pomóc w spełnieniu choćby niektórych z moich marzeń odwiedź, polub i udostępnij proszę moją stronę: FacebookI zobacz, czy możesz zrobić cokolwiek, aby dać mi szansę. Jeśli nie mi to może innemu potrzebującemu.To byłby świetny bodziec dla mnie, który mógłby zrobić wiele, aby wesprzeć realizację choć kilku marzeń.A dla informacji… w 2016 roku musiałem poddać się operacji serca i w czasie tej operacji pojawiły się komplikacje, które wywołały u mnie udar mózgu i w efekcie częściowy niedowład lewej ręki i lewej nogi.Prawie od razu rozpocząłem rehabilitację, proces który jest BARDZO BARDZO KOSZTOWNY, więc pomyślałem że może Twoi koledzy mogliby także pomóc.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Krasucki, 7915 wspierasz moją walkę o sprawność oraz pomagasz mi w codziennym funkcjonowaniu.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<