Jan Turek

Szanowni Państwo, nasz synek Jaś marzy o beztroskim dzieciństwie. Dzieciństwie bez bólu, bez strachu, bez leków i szpitali...

Szanowni Państwo,nasz synek Jaś marzy o beztroskim dzieciństwie. Dzieciństwie bez bólu, bez strachu, bez leków i szpitali. Od urodzenia zmaga się z powikłaniami ciężkiej wady układu moczowego oraz jak niedawno się okazało również z Zespołem Aspergera. Przeszedł już 5 operacji na drogach moczowych, które jednak nie przyniosły oczekiwanego rezultatu. Jest pod opieką wielu specjalistów. Mimo przeciwności, z którymi walczy nasze dziecko, wierzymy, że w przyszłości uda mu się zrealizować jego marzenia. Ale aby Jaś tego dokonał, musi być samodzielnym człowiekiem. A do tego potrzebujemy Państwa pomocy. 1% z podatku i darowizny umożliwiają nam opłacenie mu niezbędnych zajęć terapeutycznych, pomocy edukacyjnych, leków, badań, wizyt lekarskich oraz ułatwią codzienne funkcjonowanie, dlatego też prosimy Państwa o przekazanie synkowi tych środków. Za okazane wsparcie serdecznie dziękujemy. Rodzice Jasia. Kasia i Łukasz

POMÓŻ JASIOWI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Turek, 2510 pomagacie  Państwo Jasiowi w codziennych zmaganiach.

Rodzice Jasia. Kasia i Łukasz

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<