Cześć! Nazywam się Jaś Turczyn i zmagam się z wieloma chorobami m.in. z encefalopatią, padaczką, niewydolnością oddechową, moje problemy zaczęły się jeszcze przed moim urodzeniem.Rodzice starają się zapewnić mi wszystko, co najlepsze, priorytetem jest systematyczna rehabilitacja, bez której mój stan byłby zdecydowanie gorszy. Na ten moment nie robię nic samodzielnie, ale mamusia mówi, że zrobi wszystko, żeby było inaczej. Często też powtarza, że bardzo mnie kocha i że gdy się śmieję mam najpiękniejsze na świecie dołeczki.  "Definiują Cię dwie rzeczy: Twoja cierpliwość, gdy nie masz nic i Twoja postawa, gdy masz wszystko. ”~ Carlo Ancelotti

Jeśli możesz mi pomóc - Przekaz 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Turczyn, 9762 lub wyślij sms pod numer 75 165 o treści POMOC 9762