Jaś urodził się 13.01.2017r. jako zdrowe dziecko. Gdy skończył roczek, zaczął nagle tracić dotychczas nabyte umiejętności. Przestał gryźć samodzielnie, zrobił się nadpobudliwy, nerwowy, płaczliwy, straciliśmy z nim kontakt wzrokowy. Gdy skończył dwa lata, został zdiagnozowany AUTYZM.

Ze względu na słabszy rozwój poznawczy, brak mowy Jaś potrzebuje zróżnicowanych i kosztownych terapii. Potrzebuje pomocy w rozwijaniu umiejętności komunikacyjnych i emocjonalno-społecznych. Na codzień Jaś wymaga ciągłej i bardzo kosztownej rehabilitacji. Syn jest pod opieką wielu specjalistów. Koszty leczenia, rehabilitacji i specjalistycznych terapii to kwoty które przekraczają nasze możliwości finansowe dlatego proszę o pomoc.

Przekazując 1% odatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŚMIAROWSKI,12630 wspieracie codzienne funkcjonowanie Jasia.

Za okazaną pomoc Dziękujemy.