Nazywam się Jan Kowalczyk, mam 21 lat. W wieku 18 lat zdiagnozowano u mnie rozległego guza tylnej jamy czaszki. W październiku 2018 przeszedłem pierwszą operację usunięcia części guza, w wyniku powikłań miałem tracheotomię oraz został założony PEG. W styczniu 2019 wykonano drugą operację, po której założono zastawki komorowo-otrzewnowej.

Reszta guza jest nieoperacyjna, leczenie spowodowało problemy z poruszaniem się obecnie korzystam z wózka. Potrzebuję pomocy drugiej osoby. Niezbędna jest rehabilitacji, regularne konsultacje, odpowiedni sprzęt. Niestety moja sytuacja nie pozwala pokryć wszystkich kosztów dlatego proszę o pomoc. Zebrane środki przeznaczę na dalsze leczenie, rehabilitacji i turnusy.

Przekazując 1% swojego podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOWALCZYK, 14514 wspierasz moje codzienne funkcjonowanie. Dziękuję.