Jaś ma 8 lat. Zdiagnozowano u niego autyzm dziecięcy, a także opóźniony rozwój psychoruchowy i zaburzony rozwój mowy. Jaś bardzo lubi bawić się pociągami, uwielbia również traktory i koparki. Ma dwójkę rodzeństwa. Wszystkim dzieciom brakuje miejsca do zabawy i nauki, ponieważ mieszkamy z dziećmi w jednym małym pokoju. Przekazane przez Państwa darowizny lub 1% podatku przeznaczymy na dobudowę pokoju dla dzieci oraz rehabilitację Jaśka, na przykład za pomocą hipoterapii.   Dziękujemy z całego serca za każdą otrzymaną pomoc.

POMÓŻMY JAŚKOWI ZDROWO SIĘ ROZWIJAĆ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Chabowski, 2776 pomagają Państwo naszej rodzinie.

Dziękujemy z całego serca za każdą otrzymaną pomoc.