Kubuś urodził się 25 stycznia 2010 r. z wrodzoną wadą stóp (stopy końsko-szpotawe) oraz wadą serca (ubytek pomiędzy przedsionkami).

Wada stóp charakteryzuje się utrwalonym zgięciem podeszwowym stóp i przewiedzeniem przodostopia. Niestety schorzenie to dotyczy obu stóp mojego synka i ma tendencje do nawrotu. Obecnie syn jest po sześciu operacjach stóp z odbudową śródstopia, przeszczepami i po operacji serca. Leczenie syna wymaga dużo zaangażowania i sił chociażby w noszeniu go, kiedy ma całe nogi zagipsowane. Bardzo proszę o wsparcie dla mojego synka, gdyż koszty leczenia przekraczają moje możliwości.

WESPRZYJ KUBĘ W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ZAJĄC, 10716 wspieracie Kubę w codziennym funkcjonowaniu i powrocie do zdrowia.

Dziękujemy.