Mam na imię Jakub i zmagam się z chorobą genetyczną o nazwie ataksja-teleangiektazja. Jej objawami są zaburzenia równowagi i słaba koordynacja ruchowa.

W wieku 5 lat chorowałem na nowotwór złośliwy (chłoniak Burkitta). Obecnie poruszam się na wózku inwalidzkim. Potrzebuję regularnej i częstej rehabilitacji. Sprawność ruchową poprawiają mi zajęcia na basenie, hipoterapia, gimnastyka korekcyjna i rehabilitacja ruchowa. Ciągła i regularna rehabilitacja jest ratunkiem dla mnie. Jest to bardzo kosztowne, dlatego zwracam się z ogromną prośbą do Państwa o pomoc finansową w postaci przekazania 1% podatku lub darowizny.

POMÓŻ MI WRÓCIĆ DO ZDROWIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WITT, 3056 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i walce o lepszą przyszłość.

Za każdą pomoc DZIĘKUJĘ.