Cześć, nazywam się Kuba. Mam już 5 lat i nadal wiele problemów ze zdrowiem. Mam opóźnienie psychoruchowe, mój układ nerwowy nie działa prawidłowo. Dotychczasowa rehabilitacja przynosi efekty, co daje mi ogromną siłę do dalszej pracy, a jeszcze dużo pracy mnie czeka.

Mam nadal wzmożone napięcie mięśniowe, co utrudnia mi swobodne poruszanie się. Codziennie towarzyszą mi napady samoagresji oraz tiki nerwowe. Mimo swoich problemów jestem uśmiechniętym i radosnym dzieckiem. Uwielbiam auta i książki, szczególnie te o dinozaurach. Zebrane środki zostaną przeznaczone na turnusy rehabilitacyjne oraz szerszą diagnostykę.

MOŻESZ POMÓC MI NORMALNIE ŻYĆ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem TUREK, 12199 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz leczeniu i rehabilitacji.

Dziękuję za okazane dobro.