Jestem Kuba, mam 35 lat, około dwóch miesięcy temu przeszedłem poważny udar pnia mózgu, który spowodował u mnie całkowity niedowład lewej i częściowy niedowład prawej strony ciała, straciłem czucie, miałem zaburzenie mowy, widzenia i przełykania. Pomimo trudności, nie poddałem się, dzięki rodzinie i przyjaciołom od których otrzymałem wsparcie i pomoc.

Mam żonę i dwójkę małych dzieci, dla których chce normalnie funkcjonować i uczestniczyć w ich dorastaniu i wychowaniu. Mogę tego dokonać, jednak sam nie dam rady, potrzebna mi długotrwała i kosztowna rehabilitacja i terapia neurologopedyczna. Zwracam się do Was – ludzi o dobrych sercach o pomoc w walce o godne i normalne życie dla siebie i swoich bliskich. Z Wami walka o zdrowie jest łatwiejsza.

Przekaż 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Stefańczyk,12750.

Dziękuję za wsparcie w walce o zdrowie oraz w codziennym funkcjonowaniu.