Nasz syn Kubuś urodził się z ciężką i złożoną wadą serca -atrezją zastawki trójdzielnej, zastawki pnia płucnego i malpozycją wielkich pni tętniczych oraz nierestrykcyjnym ubytkiem przegrody międzykomorowej - z połową serduszka.

Z chwilą narodzin Kuby rozpoczęliśmy walkę o jego życie. Obecnie jedynym sposobem leczenia dzieci z sercem jednokomorowym jest trzyetapowe leczenie operacyjne lub w ostateczności przeszczep serca. Kubuś przeszedł już dwie operacje na otwartym sercu, a w niedalekiej przyszłości czeka go inwazyjne badanie - cewnikowanie serca oraz ostatnia planowana operacja. Naszym głównym celem jest zbieranie środków na dalszą rehabilitację Kuby oraz leki, które musi brać do końca życia.

WSPOMÓŻ KUBĘ W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Rojek, 7616 wspieracie nas Państwo w walce o życie Kuby oraz w jego codziennym funkcjonowaniu. Dziękujemy!