Mamy 7-letniego synka, u którego zdiagnozowano autyzm dziecięcy. Synek nie mówi, nosi pampersy, ma orzeczenie o niepełnosprawności i uczęszcza do specjalnego przedszkola, gdzie ma zajęcia z logopedą i zajęcia sensoryczne.

Synek chodzi na palcach, co jakiś czas trzeba zmieniać mu kapcie, musi mieć sztywne, profilaktyczne. Kubuś ma swój świat, jest dzieckiem pogodnym, ale potrafi płakać bez powodu a my musimy się domyślać jak mu pomoc, żeby nie płakał. Marzymy o tym, żeby zaczął mówić, żeby powiedział cokolwiek. Liczy się dla nas każda złotówka. Kochani, dobro wraca, jeśli możesz pomóc to zrób to proszę. Jeśli nie masz co zrobić ze swoim 1% bardzo proszę przekaż go Kubusiowi.

"Nie wstydzę się prosić o pomoc, chcę mu pomóc jak tylko mogę."

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PANEK, 12029 wspieracie Kubusia w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękujemy za okazaną pomoc.