Jestem Kubuś i mam 3,5 roku. Urodziłem się jako zdrowe dziecko. Zostałem zaszczepiony po porodzie i straciłem odruch ssania oraz nabyłem wzmożonego napięcia mięśniowego. Byłem rehabilitowany Vojtą, aby zacząć samodzielnie siadać, raczkować oraz chodzić.

Pani doktor, która mnie leczy zleca wiele kosztowych badań wykonywanych za granicą. Wskazują one, że mam drożdżyce jelit, nietolerancje histaminy, osłabioną wątrobę i szereg problemów metabolicznych. Mam również zaburzenia autystyczne. Od dwóch lat nie przybrałem na wadze. Leczenie i badania są bardzo drogie, nie stać nas na nie, lecz wiem że dzięki Wam Drodzy mogę być zupełnie zdrowy.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem LUDWICZAK, 12304 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz leczeniu i rehabilitacji.

Dziękuje z całego serca za okazaną pomoc, ratujecie moje życie i przyszłość. Całuje Kubuś.