Cześć. Mam na imię Kuba. Jestem prawie normalnym 25-latkiem. Teraz kończyłbym AWF, spełniał marzenia, na pewno grał w piłkę.

Los nieźle pokrzyżował mi plany. Chwile przed 18 urodzinami wróciłem z meczu do domu. Wtedy na mojej drodze pojawił się mur. Aplazja szpiku, chemioterapia, przeszczep szpiku a wraz z mim GVHD i do dziś jego konsekwencje. Z punktu widzenia medycznego miałem kilka razy umrzeć. Lekarze do dziś mówią NIEMOŻLIWE, a ja im tłumaczę, że niemożliwe nie istnieje. Zwracam się z prośbą o przekazanie 1% podatku.

To tak niewiele, a dla mnie szansa na lepszą jakość życia.

Przekazując 1% podatku i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem FABIJAŃCZYK, 2940 pomagacie mi Państwo w walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję.