Jagódka ma 3 latka i od urodzenia walczy z chorobami. Wada wrodzona serduszka ASD II+PS, poszerzenie tętnicy płucnej, astmę, alergię, niedobór IGA, mioklonię padaczkową, niedosłuch, nie rośnie i nie przybiera na wadze. Jest diagnozowana w kierunku zespołu Mowata Willsona. Jagódka ma ciężką wadę oczu. Jesteśmy pod stałą opieką alergologa, pulmonologa, kardiologa, immunologa, genetyka, okulisty, neurologa, laryngologa, pleoptyka. Leczenie Jagódki jest bardzo kosztowne. Pobyty w szpitalach, leczenie, rehabilitacja to dla nas codzienność. Ta mała gwiazdka ma głębokie uszkodzenia nerwu wzrokowego, nie reaguje na światło, żadnych bodźców, natomiast prawe cały czas się pogarsza i za chwilę może stracić również drugie oczko. Koszty leczenia, rehabilitacji, wyjazdów  są bardzo duże, a nasze środki są ograniczone. Tylko dzięki ludziom dobrej woli możemy kontynuować dalsze leczenie. Bardzo proszę o wsparcie. Nie pozwólmy, by ten piękny uśmiech zgasł w ciemnościach i aby moja dzielna Jagódka mogła oglądać świat w kolorach.Będziemy bardzo wdzięczni za każdą najmniejszą pomoc. Liczy się każda złotówka. Prosimy udostępniajcie, wpłacajcie. Nie bądźcie obojętni!!! Proszę pomóżcie uratować jej oczka. Liczy się każda złotówka.

POMÓŻ JAGÓDCE MIERZYĆ SIĘ Z RZECZYWISTOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szulc, 7839 pomagacie Państwo Jagódce w walce o zdrowie i codziennym funkcjonowaniu.