Mam na imię Jadwiga, od wielu lat choruję, m.in. na: zwyrodnienia wielostawowe, cukrzycę i depresję. W 2019 roku doznałam dwa razy udaru niedokrwiennego mózgu pod postacią niedowładu połowicznego.

Niestety szybko postępująca choroba doprowadziła do tego, że czuję ciągłe zmęczenie i ogromny ból, które utrudniają mi wykonywanie podstawowych czynności życiowych, poruszam się przy balkoniku, z asekuracją. Walka z chorobą to bardzo duże obciążenie i wyzwanie finansowe, któremu sami obecnie nie jesteśmy w stanie podołać. Mimo, że choroba odwróciła życie moje i mojej rodziny do góry nogami, staram się być nadal tą samą, radosną osobą.

POMÓŻCIE MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PIECZYSKA,14510 wspieracie mnie w codziennych zmaganiach.

Z góry serdecznie dziękuję za Wasze złote i pełne empatii serca.