Nazywam się Jacek Wąs, mam 56 lat. 4 lata temu miałem udar niedokrwienny, stan był zagrażający życiu. Po udarze nastąpił prawostronny niedowład ciała jak również głęboka afazja zaburzenia mowy.

Po dwóch latach rehabilitacji jestem w stanie przejść kilka do kilkunastu kroków i powiedzieć dosłownie kilka słów. Potrzebuje wsparcia aby kontynuować rehabilitację i możliwie w jak największym stopniu powrócić do sprawności fizycznej. Jestem człowiekiem bardzo pozytywnym i  bardzo chciałbym znów porozmawiać, pójść na spacer. Rehabilitacja niestety jest bardzo kosztowna więc proszę o wsparcie przez oddanie 1% lub darowizny.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WĄS, 5644 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.

Dziękuję.