Trzy lata temu doznałem udaru rdzenia kręgowego, co spowodowało trwały niedowład kończyn dolnych. Przeszedłem operację kręgosłupa, która nie przyniosła poprawy...

Nazywam się Jacek Skolimowski. Mam 60 lat.Trzy lata temu doznałem udaru rdzenia kręgowego, co spowodowało trwały niedowład kończyn dolnych. Przeszedłem operację kręgosłupa, która nie przyniosła poprawy. Ponadto, przed dwoma laty przeszedłem operację nowotworu złośliwego jelita grubego.Jestem osobą niepełnosprawną i z trudem poruszam się na wózku inwalidzkim. Przez wiele lat byłem czynny zawodowo i prowadziłem aktywny tryb życia. Obecnie stan mego zdrowia jest zły, ale ciągle wierzę, że nie beznadziejny. Muszę poddać się intensywnemu leczeniu oraz trudnym i kosztownym zabiegom rehabilitacyjnym. Mam nieodpartą chęć życia i działania.Bardzo chciałbym wrócić do normalnego życia i samodzielnej egzystencji. Ufam lekarzom oraz wszystkim tym, którzy mnie wspierają i chcą mi pomóc. W związku z moją trudną sytuacją zdrowotną jestem podopiecznym Fundacji Avalon Za pośrednictwem, której można mi pomócZa okazaną mi pomoc i wsparcie  wszystkim Darczyńcom serdecznie dziękuję

MOŻESZ MI POMÓC

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Skolimowski, 7380 przyczyniacie się Państwo do mojego powrotu do zdrowia oraz wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Z poważaniem   -  Jacek Skolimowski