Witam! Mam na imię Jacek Kowalski. Od 2001 roku poruszam się na wózku inwalidzkim...

Witam!Mam na imię Jacek Kowalski. Od 2001 roku poruszam się na wózku inwalidzkim, po zapaleniu rdzenia kręgowego na poziomie Th8-Th10.Aby być samodzielnym i aktywnym potrzebuję długotrwałej, intensywnej rehabilitacji, odpowiedniego sprzętu ortopedycznego oraz zmniejszenia barier architektonicznych.Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe przede wszystkim na pokrycie kosztów związanych z rehabilitacją zakupem sprzętu rehabilitacyjnego i pokrycie kosztów dotyczących pobytów w ośrodkach rehabilitacyjnych oraz zakupu leków.

POMÓŻ MI BYĆ SPRAWNYM

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kowalski, 8779 pomagacie mi Państwo w powrocie do zdrowia i sprawności oraz wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu. Z góry dziękuję za pomoc.