Mam na imię Jacek. Jestem 40-letnim mężczyzną o znacznym stopniu niepełnosprawności. Mimo tego, jestem osobą pozytywną i optymistycznie patrzę w przyszłość. Choruję od 1999 r., kiedy to w wieku 21 lat doznałem udaru mózgu, który spowodował lewostronny niedowład.Ponadto, na skutek przebytego zapalenia mięśnia sercowego doszło do nieodwracalnego uszkodzenia serca. W lutym 2015 r. miałem operację ratującą życie, podczas której wczepiono mi pompę HEARTWARE (mechaniczne wspomaganie serca), dzięki której miałem doczekać do przeszczepu. W lipcu 2018 r. otrzymałem nowe serce.Leczenie i systematyczna rehabilitacja wiąże się z ogromnymi kosztami. Bez Waszej dotychczasowej pomocy nie dałbym rady. Dziękuję za każde Wasze wsparcie materialne i duchowe. Będę Wam bardzo wdzięczny za przekazanie mi 1% w ramach rozliczenia rocznegoPozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę dużo zdrowia!❤? Jacek

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Konat, 10053 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę dużo zdrowia!❤? Jacek