Nazywam się Jacek Jankowski. Mam 50 lat. Od 8 lat jestem sparaliżowany, od pasa w dół, wskutek nieszczęśliwego wypadku. Jak każdy człowiek pragnę żyć w miarę normalnie i niezależnie...

Nazywam się Jacek Jankowski. Mam 50 lat. Od 8 lat jestem sparaliżowany, od pasa w dół, wskutek nieszczęśliwego wypadku. Jak każdy człowiek pragnę żyć w miarę normalnie i niezależnie.Dlatego kieruję moją prośbę do Państwa i proszę o przekazanie 1% podatku, który pomoże mi w sfinansowaniu leczenia. Wierzę, że kiedyś będę mógł stanąć na własnych nogach.Dlatego nie poddaję się, na przekór wszystkiemu, walczę o lepsze jutro. Z Waszą pomocą będzie mi dużo łatwiej zadbać o zdrowie. Będę ogromnie wdzięczny za przekazanie 1% podatku.  Dziękuję wszystkim za okazaną pomoc.

1% TO TAK NIEWIELE A TAK DUŻO ZNACZY

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Jankowski, 2172 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję wszystkim za okazaną pomoc.