Nazywam się Izabela Słowik, mieszkam w Katowicach. Wskutek wypadku amputowano mi lewe podudzie. Staram się nie poddawać i wrócić do normalnego życia, być sprawną.

Potrzebuję protezy, która pomoże mi poprawnie funkcjonować. Niestety, koszty związane z jej zakupem oraz wydatki związane z rehabilitacją przekraczają moje możliwości finansowe. Proszę o Wasze wsparcie, bo bardzo chciałabym stanąć na nogi. Zatem jeżeli chcielibyście mi podarować 1% swojego podatku, a także przekazać tę informację swoim znajomym będę bardzo wdzięczna.

POMÓŻ MI ZNÓW CIESZYĆ SIĘ ŻYCIEM

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SŁOWIK, 3041 pomogą mi w codziennym funkcjonowaniu oraz w zakupie niezbędnej dla mnie protezy. Dziękuję!