Izabela ma 7 lat. Urodziła się jako wcześniak z zespołem zaburzeń oddychania oraz wewnątrzowodniowym zakażeniem płodu. Cierpi na astmę oskrzelową, niedosłuch prawego ucha, alergię pokarmową – jest na specjalnej diecie. Ma również wadę wzroku i problemy z jelitami.

Mimo tych wszystkich zaburzeń jest dzieckiem o wesołym usposobieniu, inteligentnym i bardzo kochanym. Leczenie córki przekracza moje możliwości, sama w tym roku przeszłam udar mózgu. Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie w jej leczeniu. Wszystkie pieniążki, które dzięki Państwu uda się zebrać, będą przekazane Izuni i być może zbliżą nas do turnusu rehabilitacyjnego.

POMÓŻ IZIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOLUCH, 11973 wspieracie Izę w codzinnym funkcjonowaniu oraz leczeniu i terpaii.