Izabela Kawczyńska

Nazywam się Izabela Kawczyńska, mam 36 lat. Od urodzenia „towarzyszy” mi czterokończynowe mózgowe porażenie dziecięce z wadą wymowy. Poruszam się samodzielnie, a na dłuższe dystanse używam elektrycznego wózka.

Dwa lata temu dzięki uporowi i pomocy dobrych ludzi spełniłam swoje dwa marzenia. Rozpoczęłam terapię mowy i zaczęłam nurkować. Jednak moja codzienność i moje marzenia wymagają nieustannej rehabilitacji ruchowej i logopedycznej, a koszty z tym związane w znacznym stopniu przekraczają mój miesięczny dochód :)

Z TOBĄ MOGĘ WIĘCEJ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Kawczyńska, 6357 wspierasz moje codzienne funkcjonowanie i zakup wózka elektrycznego, dzięki któremu jestem bardziej mobilna. Z góry serdecznie dziękuję Iza

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<