Mam na imię Iza, mam 50 lat. Jestem żoną i mamą. W październiku 2020 nagle straciłam przytomność i trafiłam do szpitala. Miałam nadzieję, że to chwilowe osłabienie. Niestety, badania wykazały guza mózgu. W styczniu 2021 przeszłam skomplikowaną operację usunięcia guza.

Wynik kolejnego badania był dla mnie i moich bliskich szokiem - nowotwór złośliwy, glejak. Dalsze leczenie to radioterapia i chemioterapia. Wiem, że czeka mnie długa walka, ale nie poddaję się. Szukam nowych metod i sposobów na leczenie. Uratować życie mogą mi jedynie nowoczesne terapie, które są bardzo kosztowne, a nie są refundowane. Zawsze miałam optymistyczne nastawienie do życia i również teraz nie poddaję się w tak ciężkiej sytuacji.

PROSZĘ O WSPARCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem IRACKA,14694 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.