Mam na imię Iwona, mam 47 lat. W 2010r. miałam operację na kolano lewej nogi. W wyniku komplikacji do 2015r. przeszłam wiele operacji, żadna nie przyniosła żądnego efektu i doszło do amputacji tej nogi na poziomie uda.

Mimo tego konieczne jest dalsze leczenie i operacje. Zarówno tej nogi, jak też drugiej, z którą z powodu przeciążenia zaczęły się problemy. Moim marzeniem jest powrót do w miarę normalnego życia. Do tego jest potrzebna dobra proteza, której koszt przekracza moje możliwości. Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc w zbieraniu środków.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Sętowska, 5672 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w powrocie do zdrowia i sprawności.