Nazywam się Iwona, mam 50 lat. Trzy miesiące temu zdiagnozowano u mnie zapalenie rdzenia kręgowego, co spowodowało niedowład kończyn dolnych. W tej chwili poruszam się na wózku.

Potrzebuje rehabilitacji, która pozwoli mi stanąć na nogi i odciążyć moją rodzinę. Chcę walczyć dla moich dzieci. W ramach NFZ nie mogę już dłużej przebywać w szpitalu. Nie chcę przerywac ćwiczeń, lecz sytuacja finansowa nie pozwala mi na rehabilitację w prywatnym ośrodku. Dlatego zwracam się z prośbą o wsparcie.

POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem RUTKOWSKA, 11921 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu i walce z chorobą.

Dziękuję za okazaną pomoc, w imieniu swoim i moich dzieci.