Iwona Pijanka

Nazywam się Iwona Pijanka. Mam 45 lat. Od 12 lat choruję na stwardnienie zanikowe boczne - SLA.

Jest to nieuleczalna, przewlekła i postępująca choroba neurologiczna. Najważniejsza w niej jest rehabilitacja, która opóźnia niesprawność ruchową. Cały czas z niej korzystam. Marzę o turnusie rehabilitacyjnym, łazience przystosowanej do moich potrzeb. Mam nadzieję, że dobrzy ludzie, pomogą mi w ich realizacji. Mieszkam w małej miejscowości, z której wszędzie jest daleko. Mimo to mam wspaniałego rehabilitanta, który dojeżdża do mnie 30 kilometrów. Pozostało mi kilku przyjaciół, którzy nie wystraszyli się choroby. Kocham ludzi, świat, po prostu kocham życie! Chciałabym żyć "normalnie" do końca.

POZWÓL MI ŻYĆ "NORMALNIE"

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PIJANKA, 577 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<