W 2013 r rozpoczęłam walkę z nowotworem rdzenia kręgowego w odcinku szyjnym. W wyniku operacji usunięcia guza zmagam się z niedowładem kończyn górnych i dolnych. Jestem pod stałą opieką lekarzy i specjalistów.

Choć moje życie jest pełne przeciwności, stawiam im czoła, bo mam dwóch wspaniałych synów (Huberta i Maksia), którzy dopingują mnie jak potrafią. Również dzięki Waszemu wsparciu mogę kontynuować rehabilitację, która przynosi pożądany efekt i daje mi nadzieję na samodzielność. Już wiele udało mi się osiągnąć, ale do pełnej sprawności jeszcze daleka droga. Dlatego pragnę Wam bardzo podziękować za zeszły rok i prosić o wsparcie w tym roku.

PROSZĘ POMÓŻ MI W TEJ WALCE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem JAGIEŁA, 3511 wpieracie Państwo moją rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie. Dziękuję!