Mam na imię Iwona. Od dziecka moją pasją był taniec. Niestety przez niefortunny wypadek samochodowy 10 lat temu jestem częściowo sparaliżowana. Nie przestaję jednak wierzyć, że jeszcze kiedyś założę baletki.

Dziś mam 30 lat. Za mną 10 lat ciężkich i kosztownych rehabilitacji. Mimo wszystko nie straciłam zapału do życia, studiuję, udzielam się społecznie i robię wszystko, by pomimo niepełnosprawności czerpać z życia jak najwięcej. Moje marzenie o powrocie do sprawności może zostać zrealizowane. Szansą jest wyjazd na roczny turnus rehabilitacyjny we Wrocławiu. Część środków udało mi się zgromadzić samodzielnie. Jednak to wciąż za mało.

POMÓŻ MI W WALCE Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gołębska, 416 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.