Iwona Gołębska

Mam na imię Iwona. Od dziecka moją pasją był taniec. Niestety przez niefortunny wypadek samochodowy 10 lat temu jestem częściowo sparaliżowana. Nie przestaję jednak wierzyć, że jeszcze kiedyś założę baletki.

Dziś mam 30 lat. Za mną 10 lat ciężkich i kosztownych rehabilitacji. Mimo wszystko nie straciłam zapału do życia, studiuję, udzielam się społecznie i robię wszystko, by pomimo niepełnosprawności czerpać z życia jak najwięcej. Moje marzenie o powrocie do sprawności może zostać zrealizowane. Szansą jest wyjazd na roczny turnus rehabilitacyjny we Wrocławiu. Część środków udało mi się zgromadzić samodzielnie. Jednak to wciąż za mało.

POMÓŻ MI W WALCE Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gołębska, 416 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<