Ivanka jest 2,5 letnią radosną i niezwykle energiczną dziewczynką, u której zdiagnozowano autyzm. Ivanka nie mówi, nie rozumie prostych poleceń, nie bawi się z trójką rodzeństwa, jak i rówieśnikami, ma trudności z wyrażaniem emocji. Żyje na „swojej wyspie”, a my każdego dnia walczymy o to by choć na chwilę do niej „przypłynąć” i gdzieś tam się z nią spotkać.

W zmaganiach tych niezbędne są jednak środki finansowe, dzięki którym Ivanka będzie mogła podjąć walkę o swoją przyszłość, poprzez zapewnienie jej specjalistycznych zajęć logopedycznych, psychologicznych, pedagogicznych czy integracji sensorycznej. Mając na uwadze powyższe bardzo prosimy o wsparcie, gdyż Twój 1% podatku lub darowizna pomoże Ivance żyć jak każdemu zdrowemu dziecku.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wierzbicka,14861 wspierasz nas w codziennych zmaganiach.

Dziękujemy za każdą pomoc!