Inez urodziła się 15.02.2018 r. Po porodzie okazało się, że doszło do wylewu III stopnia. W listopadzie postawiono diagnozę: trombofilia wrodzona oraz niedowład prawej strony.

Od momentu narodzin była i jest pod opieką wielu lekarzy specjalistów, jest stale rehabilitowana, co jej pomaga w dalszym rozwoju. Podjęliśmy tę walkę, aby Inez mogła być niezależna w przyszłości! Tylko systematyczna i kosztowna rehabilitacja możne pomóc. Wkładamy całe serce oraz wiarę w to, że kolejny dzień będzie dla nas krokiem do przodu.

PAMIĘTAJ, DOBRO POWRACA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem: STRZELEC,10324 pomagasz w codziennym funkcjonowaniu oraz w dalszej rehabilitacji Inez.

Serdecznie dziękujemy za każde wsparcie. Inez z rodzicami i rodzeństwem :)