Jestem Igor. Urodziłem się w 2012r. z wadą genetyczną – Zespołem Downa. I chociaż mam te same potrzeby i marzenia co moi rówieśnicy, to sprostanie im wymaga ode mnie o wiele więcej sił i ciężkiej pracy. Jednak każdego dnia walczę i nie poddaję się.

Oprócz stałych badań i leczenia (obustronny niedosłuch, wada serca, choroby układu moczowego i tarczycy) potrzebuję intensywnej terapii logopedycznej, psychologicznej oraz stałej rehabilitacji ruchowej. Możecie mnie w tym wspierać i pomóc mi być coraz bardziej samodzielnym. Moje postępy natomiast możecie śledzić na profilu facebook: https://www.facebook.com/Igor-Wereńczuk-Dudko-1502346316716239/

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Wereńczuk-Dudko, 10213 pomagacie Państwo Igorowi w walce o samodzielność i w codziennym funkcjonowaniu.