Nazywam się Igor, mam 8 lat. Jestem wcześniakiem (28 t.c. ) i miałem bardzo trudne początki.

Mam niskorosłość (SNP - somatotropinowa niedoczynność przysadki), problemy z koordynacją (słabe napięcie mięśniowe, wysoka wada wzroku), mniej potrafię niż moi rówieśnicy (opóźnienie psycho-ruchowe). Nie poddaję się jednak, chodzę do zerówki i zajęcia dodatkowe. Mam super siostrę Ninę, kota Lolo i kochającą Rodzinę, zawsze mogę na nich liczyć. Jestem wesoły i przyjazny, chcę być akceptowany taki jaki jestem. Bardzo lubię pływać, obserwować tramwaje i jeździć nimi nad morze. Czeka mnie jeszcze dużo pracy ze specjalistami, abym mógł być jak najbardziej sprawny i samodzielny.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Owczarzak,8445 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.