Nazywam się Igor. Urodziłem się 27.10.2015r. i byłem zdrowym, prawidłowo rozwijającym się dzieckiem. Niestety w wyniku przebytej w 8 miesiącu życia choroby mój organizm zaatakowała sepsa.

Spowodowała ogromne spustoszenie w organizmie m.in. 4-kooczynowe porażenie mózgowe i wiele innych powikłań. Od tamtej pory, ciągle potrzebuję specjalistycznego leczenia i rehabilitacji, co wiąże się z ogromnym nakładem środków finansowych. Zwracam się do wszystkich ludzi dobrej woli o wsparcie mojego leczenia. To dzięki Wam moje życie może ulec znacznej poprawie.

POMAGAJĄC INNYM POMAGASZ I SOBIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Nolbert, 8359 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce z chorobą.

Z CAŁEGO SERDUSZKA SERDECZNIE DZIĘKUJĘ!