Mam na imię Igorek i mam 5 lat. Jestem zdiagnozowany jako chłopczyk z Zespołem Downa, głębokim niedowidzeniem i autyzmem. Miałem już 6 operacji, w tym usunięcie katarakty w obu oczkach, jak miałem 5 miesięcy.

Nie widzę odległości, głębokości i wielu niebezpieczeństw. Mamusia i Tatuś bardzo mi pomagają w życiu codziennym, zajmuje się mną też wielu specjalistów i lekarzy, którzy próbują mi pomóc, aby w przyszłości było mi lżej. Chciałbym pojechać na specjalistyczny turnus rehabilitacyjny oraz mieć zabawki sensoryczne.

BARDZO PROSZĘ O WASZĄ POMOC

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KASZOWSKI,13155 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Dziękuję za pomoc.