Cześć, nazywam się Igor Kaczyński, 18 lipca 2016 roku podczas snu zachłysnąłem się i zapadłem w śpiączkę. Dziś to już 5 lat, gdy śpię. Jestem w ośrodku „Antonina” w Piasecznie, gdzie wszyscy starają się, abym w końcu powrócił z tej dalekiej podróży.

To niestety dużo kosztuje i dlatego Fundacja Avalon pomaga mi w uzyskaniu środków na moje długotrwałe leczenie. Z powodu pandemii od roku nie widziałem się z mamą. Oboje jesteśmy silni i dlatego wiem, że już niedługo będziemy znów razem. Bardzo Was proszę o dobre serce i wsparcie. Pomóż mi znów cieszyć się Życiem.

POMÓŻ IGOROWI SIĘ OBUDZIĆ

Przekazując 1% swojego podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KACZYŃSKI, 6481 pomagacie Państwo Igorowi w codziennym funkcjonowaniu oraz ciężkim i długotrwałym leczeniu.

Wszystkim Darczyńcom serdecznie dziękujemy.