Jestem Igor, urodziłem się jako wcześniak w 27 tc z wagą 870 g. Z powodu wielu komplikacji mój rozwój psychoruchowy jest zaburzony. Wygrałem walkę o życie, jednak potrzebuję pomocy Waszej i wielu specjalistów, aby lepiej funkcjonować.

Igor ma problemy z koncentracją oraz przyjmowaniem stałych pokarmów. Wymaga stałej rehabilitacji ruchowej i wzrokowej oraz pozostaje pod stałą kontrolą neurologa, psychologa, psychiatry, okulisty, tyflopedagoga, logopedy, neurologopedy. 1% oraz darowizny pozwolą nam zapewnić kosztowną opiekę specjalistów oraz zajęcia terapeutyczne.

WSPOMÓŻ IGORA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Chmist, 7036 pomagacie Państwo Igorowi w walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazane wsparcie dziękuję - Igor z rodziną.