Mam na imię IGA, mam 2 latka i we wrześniu 2018 roku zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy nerek – obustronny guz Wilmsa. Jestem w trakcie chemioterapii.

Przeszłam pomyślnie w listopadzie dwie poważne operacje ratujące moje nerki i życie. Obecnie jestem w trakcie długiej, bo rocznej chemioterapii pooperacyjnej. Dodatkowo okazało się, że mam zaćmę wrodzoną na obu oczkach. Wiąże się to z moimi częstymi pobytami w szpitalach celem przyjmowania lekarstw, odbywania kontroli oraz przeprowadzania niezbędnych zabiegów. Każdego dnia usilnie walczę, by powrócić do zdrowia i móc cieszyć się normalnym dzieciństwem.

1 % od CIEBIE – całe życie dla MNIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Pietruszka, 10131 pomagacie mi Państwo w codziennym zmaganiu i w walce o życie.