Witajcie Kochani, nazywam się Iga Gil, mam 2 latka i od marca 2020 walczę z chorobą nowotworową! Pomóżcie mi ją pokonać!

Jestem po operacji częściowo usuniętego guza mózgu i wszczepienia zastawki komorowo-otrzewnowej. Rozpoznany nowotwór to MEDULLOBLASTOMA - rdzeniak zarodkowy - nowotwór złośliwy IV stopnia. Przeszłam częściową kurację chemioterapią w Centrum Zdrowia Dziecka i czeka mnie długie leczenie. Walczę o odzyskanie sprawności. Dysmetria prawostronna wymaga rehabilitacji. Chcę normalnie się rozwijać i biegać jak rówieśnicy. Pomożesz?

PAMIĘTAJCIE DOBRO WRACA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJII AVALON z dopiskiem GIL, 13527 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz walce o życie i zdrowie.

Dziękuję razem z Rodzicami za każdą ,,złotówkę,,