Hubert urodził się w lipcu 2019 roku z wadami rąk (brak kości promieniowej oraz kciuka w lewej ręce i brak kciuka w prawej) oraz przetoką przełykowo - tchawiczą.

Pierwszych 6 tygodni swojego życia spędził na intensywnej terapii, walcząc o każdy dzień. Dziś zagrożenie minęło, ale wciąż walczymy o jego sprawność. Jedyną szansą na jej odzyskanie są bardzo kosztowne operacje. Przewyższa to znacznie nasze możliwości finansowe. Ciężko jest prosić o pomoc ludzi z zewnątrz, ale zrobimy wszystko dla naszego syna.

POMÓŻ HUBERTOWI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem NOWIK,12112 wspieracie Huberta w codziennym funkcjonowaniu i walce o zdrowie.

Dziękujemy za wszelką pomoc.