Nasz synek Hubert urodził się 25.05.2009 roku. Hubert choruje na autyzm dziecięcy. Jest dzieckiem wesołym, lecz zamkniętym we własnym świecie.  Staramy się, aby rozwijał się prawidłowo, jednak, aby to było możliwe niezbędna jest pomoc specjalistów takich jak, psycholodzy dziecięcy, pedagodzy specjalni, logopedzi, terapeuci SI. Potrzebna jest również diagnostyka dietetyczna oraz ustalenie odpowiedniego jadłospisu Huberta.Jedynie systematyczna praca, czas i okazane serce pozwolą prawidłowo rozwijać się naszemu synkowi. Bardzo prosimy o przekazanie 1 % dla Huberta.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Jankiewicz, 2831 pomagają Państwo Hubertowi

POMÓŻ MU ROZWINĄĆ SKRZYDŁA!