Dzień dobry, mam na imię Honorata. Choruję na nowotwór złośliwy piersi - trójujemny. Jestem po usunięciu węzłów chłonnych oraz części piersi. Przeszłam chemioterapię oraz radioterapię.

Niestety po leczeniu przeciwnowotworowym mój stan zdrowia uległ pogorszeniu. Doszło do uszkodzenia nerwów obwodowych (polineuropatia). Choroba nie pozwala mi „normalne funkcjonować”. Musiałam nauczyć się żyć z ciągłym bólem, ale staram się nie poddawać. Chcę żyć dla siebie i mojej ukochanej córki, która jest dla mnie wszystkim. Zwracam się do osób dobrej woli o pomoc w walce z moimi chorobami.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KAROLAK,12872 pomagają mi Państwo w powrocie do zdrowia oraz codziennym funkcjonowaniu.

Wszystkim za okazaną pomoc serdecznie dziękuję.