Hejka, tu Hela. Mam 4 lata, jestem wcześniakiem i mam rzadką chorobę, związaną z delecją i duplikacją w 8 chromosomie. Abym mogła chodzić czy mówić potrzebuję intensywnej rehabilitacji i pracy ze specjalistami. Jestem wesołym przedszkolakiem, który uwielbia czytać bajki, bujać się na huśtawce, pływać, jeść lody i słuchać muzyki.

Najbardziej lubię spędzać czas z przyjaciółmi i rodziną. Codziennie chodzę na zajęcia dodatkowe - fizjoterapię, terapię wzroku, zajęcia logopedyczne i z komunikacji alternatywnej. Korzystam z różnych sprzętów rehabilitacyjnych, które mi pomagają. To wymaga dużych funduszy, dlatego liczę na Twoją pomoc.

DOŁĄCZ DO HELKA TEAM I ŚLEDŹ MOJE POSTĘPY

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KRZYŻANOWSKA,9286 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu i codziennej terapii.

Dzięki za wsparcie - Helka, Ola, Michał i Gutek.