Oto ja, Helenka. Urodziłam się w 2018 r. z wadą wrodzoną - brakiem dłoni i części przedramienia w prawej ręce. Wpływa to na mój rozwój fizyczny oraz postawę ciała, dlatego wspólnie z rodzicami i najbliższymi walczymy o pełną sprawność dla mnie. Odwiedź mnie na Facebook'u: https://www.facebook.com/HelenkaBudzowska

Od 3 miesiąca życia ciężko pracujemy na rehabilitacji, aby zniwelować te problemy jednak z każdym etapem rozwoju pojawiają się kolejne, wymagające stałej fizjoterapii. Proteza ręki wspomoże wyrównanie mojej postawy ciała i zmniejszy pojawiające się asymetrie. Jednak ja cały czas rosnę i będę z niej wyrastać, więc niezbędna będzie wymiana protezy co kilka miesięcy. Dlatego potrzebuję Twojej pomocy.

WESPRZYJ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BUDZOWSKA, 10708 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu, kontynuacji rehabilitacji.