Hania 03.01.2017r. miała przeszczep serca. Leczenie, szpitale, rehabilitacja to codzienność Hani. Zebrane pieniądze są przekazywane na leczenie i rehabilitację Hani. Jest to dla nas ogromna pomoc. Dziś Hania jest szczęśliwą nastolatką, stara się nie pamiętać dni mierzonych chorobą.

Jest wolontariuszem Fundacji Śląskiego Centrum Chorób Serca w Zabrzu, wspiera ideę transplantacji! Jak tylko może to udziela się charytatywnie. Dodatkowo choroba robiła spustoszenia, którymi teraz możemy się zająć, bo wcześniej walczyliśmy o Hani życie, teraz staramy się poprawić komfort jej życia. Serdecznie prosimy o wsparcie Hani 1% podatku!

Miej serce i ratuj serce!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Zaremba, 10579 wspieracie Państwo Hanię w leczeniu i w codziennym funkcjonowaniu.